b-dul Mihai Viteazul nr. 15

bl. Horea, Zalau, jud.Salaj

Suntem o companie localizata in Zalau, judetul Salaj, infiintata in anul 2003 si autorizati de catre ANPC pentru confectionarea, tranzactionarea, comercializarea si marcarea metalelor pretioase.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bijuterii din aur si argint, verighete, lanturi, bratari, inele, cercei, brose, coliere, executie bijuterii aur, reparatii si aur la schimb. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Bijuteria Onyx S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru ca dorim sa fim lideri pe piata locala magazinul nostru va asteapta cu o gama foarte larga de modele de verighete, furnizate de catre colaboratorii nostri principali de la ROZAORO COLLECTION. Verighetele noastre pot fi realizate in orice combinatie de culori, din aur albaur galben si aur roz, cu o plaja larga de modele, incepand de la cele clasice si discrete la modele cu forme geometrice, broderie in metal si de ultima tendinta ca design, cu sau fara pietre, pietre semipretioase si diamante, toate acestea pentru a putea alege dupa placul inimii, simbolul celui mai important eveniment din viata voastra.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil, si pentru ca Bijuteria Onyx S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Datele firmei:
S.C Bijuteria OnyxSRL
CUI RO 15270886
J31/128/2003
Zalau, str. Victor Deleu, nr.19